Slider

Poceni, Varno in Hitro do nadomestnega ključa.

Obrazec za takojšno povpraševanjeDaNe

Polja označena z * morate izpolniti.


Z našo 20 letno tradicijo vam z našimi storitvami kvalitetno in hitro, na naši lokaciji ali pri Vas ustvarimo novi rezervni ključ za vaše vozilo. 

Kako je s kopijo avto ključa?

Pri kopiranju avto ključev je obvezno, da imate originalni ključ saj izdelava dvojnika temelji na njem. Obstaja več načinov izdelave ključev, ampak pri avtomobilskih ključih je obvezno uporabljati obstoječe vzorne ključe, kateri se s pomočjo naprav naredijo v kopijo vašega avto ključa. Pri načinu z delom kopiranja originalnega ključa s pomočjo obstoječih vzornih ključev gre za najlažji način kopiranje avto ključev. Takrat tudi ni potrebno pridobivati kode ključa z avtomobila, saj imate zraven original. Tudi z vidika varnosti je to najbolj primeren način saj ni dvoma o lastniku izvirnega ključa. Izvirnik se s pomočjo naprav prečita in preveri ter nato kopira na vzorni ključ, tako dobimo duplikat. Včasih pri nedelujočih izvirnih ključih je proces težji in se kopiranje avto ključa zakomplicira. Mora se preverjati dokumentacijo avtomobila s prisotnostjo in testiranjem izvirnika ter vzorčnega ključa. 

Včasih dupliciranje avto ključev ni dovolj saj se pri določenih avtomobilih če avtomobil zahteva transponder čip, ki se ga mora pridobiti in ga sprogramirati.