Pri nas je rešitev enostavna

Kakorkoli se odločite, pri nas je lažje in stane manj

Ali date izdelati vaše ključe uradnemu servisu ali pa nam, ki poskrbimo za hitro izdelavo nadomestnega avtodaljinca. Pri AM Ključi se bomo profesionalno in hitro ter ugodno lotili izdelave ključov, avto ključev oz. avto daljincev in daljincev. Tako, da ste lahko brez skrbi.

Zmanjšajte čas, ko ste brez ključa

Stranke so nam povedale, da je velik problem nabave avto ključev od uradnih servisov to, da jih nimajo na zalogi in traja proces nabave ključa lahko več kot en mesec.

Najhuje je to, da se to takoj ne zve. Servis vam včasih komaj kakšen dan kasneje javi, da bo za ključ treba počakati. To pa privede do večih nepričakovanih stroškov, kot so npr. odvozi vozil in nabava nadomestnega vozila. 

Pri AM Ključi imamo skoraj 100% zalogo pogostih avto ključev, kar pomeni v veliki večini izdelava ključa še v istem dnevu. 

Enostavnejše za vas

Pri nas tudi po želji stranke pridemo urediti avto ključe ali daljince na lokacijo. V veliki večini, ko se izgubi ključ pomeni, da postanete nemobilni, zato pridemo do vas.

Lokalno

Na lokaciji Maribora in okolice smo ves čas v pripravljenosti. Smo hitro pri vas ter vam popravimo ali izdelamo nov rezerven ključ.